Over ons

Autobedrijf Geelen is het adres voor uw nieuwe Toyota ,occasion en onderhoud.
Wij zijn sinds 1993 officieel Toyota dealer gevestigd aan de Moesdijk te Weert,
(industrieterrein waar ook Gamma, Praxis en Leen Bakker gevestigd zijn ).

Onze goede service, vakmanschap en eerlijkheid is bij al onze klanten bekend en niet alleen voorbehouden aan Toyota klanten, want u kunt bij ons uiteraard ook terecht voor alle andere merken auto’s. Rijdt u een Lexus, Audi, Ford of een ander merk , ook dan bent u van harte welkom.
Met name hierdoor, maar ook door de uitstekende ligging en goede bereikbaarheid heeft ons bedrijf een grote en vooral tevreden klantenkring weten op te bouwen.
Met een persoonlijke benadering en veel aandacht voor de klant proberen wij ons te onderscheiden.

Nieuwe Toyota’s en occasions van alle merken te Weert

In onze gezellige showroom presenteren we de nieuwe Toyota modellen en Toyota occasions. Autobedrijf Geelen biedt u ook een ruime keuze Toyota occasions maar ook andere merken zoals Lexus, Renault, Peugeot,Audi, etc. Uiteraard zijn onze occasions stuk voor stuk kwaliteitsauto’s waarbij de kilometerstanden gegarandeerd zijn.

Onderhoud van Toyota en anderen merken in Weert

De werkplaats, waar 3 monteurs werkzaam zijn, is voorzien van moderne gereedschappen en apparatuur zodat uw auto in goede en vakkundige handen is.
Onze monteurs staan niet alleen klaar voor onderhoud, service en reparatie aan uw Toyota. Ook voor alle andere automerken zoals bijvoorbeeld Lexus, Volkswagen of Opel verstaan onze goed opgeleide monteurs hun vak uitstekend en kunt u bij ons terecht.
Voor onderhoud aan uw bedrijfswagen staat het team van autobedrijf Geelen ook graag voor u klaar.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken