Carcleaning

Wij maken uw auto weer als nieuw voor € 249,- !!!

Net als iedereen rijdt u ook graag in een nieuwe auto. Maar elk jaar – of twee jaar een nieuwe auto kopen is helaas voor de meesten onder ons onbetaalbaar. Wij bieden u graag een goed alternatief aan; een complete reconditionering voor uw auto voor slechts € 249,- incl B.T.W. (bedrijfswagens en 7 persoons-auto’s krijgen een toeslag van € 50,-)

Dit houdt een in: een totale reiniging van uw auto. Uw auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten.

De auto wordt gewassen, gepollijst en in de was gezet. De lak krijgt hierdoor een effectieve bescherming en een spectaculaire hoogglans.
Het interieur wordt professioneel gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd tijdens het shamporellen.
Ook de bagageruimte krijgt een grondige opknapbeurt, terwijl de kunststof delen en banden weer op kleur worden gebracht en er puntgaaf uit komen te zien, net als de ramen.

Het eindresultaat is een auto, die oogt als nooit tevoren. Een sierraad op de weg. Uw buren zullen denken dat u weer een nieuwe auto hebt gekocht.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken