Autoschade, kom naar autobedrijf Geelen in Weert

Het kan iedereen overkomen. Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een aanrijding of een steentje tegen de voorruit.
Autoschade is altijd vervelend, maar bij autobedrijf Geelen regelen we uw autoschade van A tot Z.

1-Vul het schadeformulier zo volledig mogelijk in.
2-Geef opdracht uw auto naar ons bedrijf te brengen, ook al krijgt u een ander advies. Uw verzekering kan u niet verplichten waar u uw auto laat repareren.
3-Wij gaan alles voor u regelen, inclusief vervangend vervoer.

Waarom voor autoschade naar autobedrijf Geelen in Weert?

Deskundig autoschadeherstel is vakwerk. Elke autoschade is weer anders, of het nu gaat om het uitdeuken of de lakschade herstellen in de autospuiterij. Daarom dient elke autoschade te worden hersteld door deskundige vakmensen.
Laat daarom uw auto naar autobedrijf Geelen brengen, ook als uw verzekering een ander bedrijf voorstelt. Wij zullen erop toezien dat het herstel van de autoschade vakkundig gebeurd volgens de richtlijnen en met behoud van fabrieksgaranties.
Ook voor eventuele dagwaarde bepaling voor de schade expert bent u bij ons aan het goede adres.

Bij een eventuele totall loss situatie zijn wij als dealerbedrijf beter op de hoogte van de dagwaarde van uw auto dan een schadebedrijf.
Omdat het van groot belang is dat de juiste dagwaarde wordt vastgesteld en niet wordt uitgegaan van een prijs uit de koerslijst, is het in uw voordeel om de schade-afhandeling door ons te laten verzorgen

Tevens bent u voor ruitreparaties of ruitvervanging bij autobedrijf Geelen aan het juiste adres. Ruitreparatie is bij de meeste verzekeringsmaatschappijen gratis, en kost u dus niets.

Meld uw schade

Gegevens voertuig

verzekeringsgegevens

Gegevens verzekerde (evt. bedrijfsnaam)

Schadeoorzaak

schadekaart

Opmerkingen en toelichting

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken